De Zoutbron

Sauna

Kom helemaal tot rust in het saunacomplex van De Zoutbron. Geniet van onze sauna’s, neem een duik in onze unieke zoutwaterbad en geniet van een hapje en drankje in ons restaurant. Hieronder vind je een overzicht van al onze faciliteiten. Bij De Zoutbron zijn alle saunadagen zonder badkleding.

Kleedkamers

Na het aanmelden bij onze receptie kun je je omkleden in onze kleedkamer. Hier kun je gebruik maken van de kluisjes. 

Verhuur

Tijdens jouw bezoek aan onze sauna gebruik maken van onze badjassen, handdoeken en/of slippers. Laat het weten bij je reservering of bij aankomst bij onze receptie. Vergeet uw maat in het reserveringsformulier niet door te geven.

Waterpunten

Hydrateren is belangrijk tijdens jouw saunabezoek. In de sauna staat een waterpunt waar je gratis van gebruik kan maken. Een drankje in ons restaurant kan natuurlijk ook!

Binnen sauna’s

Kom tot rust in onze sauna’s. In ons saunacomplex kun je tijdens je bezoek gebruik maken van alle sauna’s: Finse sauna, Calendarium sauna, Infra rood sauna en de Turkse stoombad sauna.

Zoutwaterbad

Uniek in het assortiment van De Zoutbron is het zoutwaterbad waarbij het water afkomstig is uit een natuurlijke bron. Het zoute water verlicht ademhalings-, spier/gewrichts- en huidklachten. Lees hier meer over.

Bubbelbad

Een duik in het bubbelbad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw saunabezoek. Naast het zwembad en de bubbelbaden heeft De Zoutbron ook een koudwaterbad, buitendouche, buitenbad en natuurlijk diverse douches om af te koelen.

Buiten sauna

Niet alleen binnen, maar ook buiten kun je genieten van de Tuinhuis sauna en de Wijnvat sauna. Neem na afloop een verfrissende douche onder onze buitendouche.

Terras

Op ons onlangs vernieuwde dakterras kan je genieten van iets lekkers uit ons restaurant, van een goed boek of gewoon van de Friese omgeving!

Ligweide

Het zonnetje schijnt, er is een klein briesje en je hoort diverse vogels fluiten. Op onze ligweide staat diverse ligbedden voor je klaar om te ontspannen en te genieten van de Friese natuur.

Restaurant

Geniet van een hapje en/of drankje tijdens jouw saunabezoek. Met producten uit de streek maakt onze kok de lekkerste gerechten passend bij het seizoen. In ons restaurant is het dragen van een badjas verplicht.

Relaxruimte

Trek je tijdens je saunabezoek terug met een leuk boek in onze rustruimte. Zelf geen boek of tijdschriften mee? Wij hebben een kast vol boeken en tijdschriften die liggen te wachten om gelezen te worden!

Zonnebank

Reserveer jouw plekje onder de zonnebank voor 15 of 30 minuten tijdens je saunabezoek of gewoon zomaar voor tussendoor!

De Zoutbron

Boek nu jouw saunabezoek

Zij gingen je voor

“Heerlijk kleinschalig saunacomplex met een prima Bed & Breakfast. We zijn zeer gastvrij ontvangen en na een heerlijke dag sauna lekker blijven slapen. Alles was echt goed, het eten, de bediening en ook de massages zijn een echte aanrader. Wij komen zeker terug.”

Emile

“Heerlijk kleinschalige sauna! Uniek door haar zoutwater baden. Zeer vriendelijk personeel/eigenaar. Stond open voor tips. Ook in deze “corona tijd” Prima en veilig te bezoeken. Drankjes en (beperkte) broodjes/salades “take away” Kaart. Ook voor paar uur te bezoeken! Lekker alles van je af laten glijden. Gewoon doen!”

Richard

“Heerlijk geslapen in de B&B. Alles was naar wens. De eigenaar is zeer gastvrij. Ook ons vegetarisch dieet was geen enkel probleem. De sauna’s waren heerlijk, evenals het zoutwater bad. Wij komen hier zeker nog eens terug!”

Maarten

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl