De Zoutbron

Sauna in Friesland

De Zoutbron is een sauna in Friesland nabij Leeuwarden en is uniek in zijn soort. Omdat de sauna tussen Leeuwarden en de Waddenzee ligt, is niet alleen het landschap, maar ook de ligging uniek.

In Friesland in het gebied tussen de Waddenzee en Leeuwarden heeft in een ver verleden zout winning plaatsgevonden. Hierdoor heeft De Zoutbron niet alleen een unieke plek, maar ook gelijk een uniek concept.

Doordat we de zoutbron onder het pand van onze sauna oppompen, zijn alle baden gevuld met dit zoute water. Hierdoor bereikt men een effect in het (zwem)bad welke bijna gelijk is aan die van de Dode Zee.

In de zoutbaden van De Zoutbron in Friesland kunnen gasten uren dobberen/drijven. Daarnaast heeft onze sauna natuurlijk tal van andere unieke punten.

Ons huiskamer restaurant

Zo heeft onze sauna in Friesland nabij Leeuwarden een huiskamer restaurant waar het goed te vertoeven is. De Zoutbron heeft gekozen voor een huiselijk concept om niet te worden vergeleken met grote wellness centra, welke Nederland tegenwoordig rijk is.

Bij onze sauna in Friesland is een gast nog “gewoon” een gast. Voel je thuis is het motto hier in Friesland. Geen strakke lijn met tafeltjes in een steriel restaurant. Nee bij ons is het sfeervol. De open haard en stamtafel bij zijn naast de bar de gezellige plekjes om te vertoeven.

Kom tot rust in onze sauna in Friesland

Verder kan je natuurlijk volop de rust vinden bij ons in de sauna. Rust en sauneren zijn een perfecte combinatie wat door de directie van De Zoutbron zowel in interieur als in mogelijkheden zijn doorgevoerd. Hierdoor is onze sauna in Friesland een oase van rust en kan je daar helemaal tot je zelf komen. Een dagje “me” time of “we” time zijn bij onze sauna dan ook uitstekend te beleven.

De Zoutbron

Boek nu jouw verwenmoment

Genieten in onze sauna in Friesland

Wil je nog meer genieten? Dat kan ook bij De Zoutbron. Wij hebben een unieke uitgebreide massagekaart wat goed is te combineren met een bezoek aan onze saunacabines. Ook kun je in onze sauna in Friesland kiezen voor een overnachting in onze Bed&Breakfast om je verblijf helemaal af te maken.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl.