De Zoutbron

Over ons

Wij, de eigenaren van De Zoutbron, hebben vele jaren allerlei bedrijven gehad in educatie en facilitaire dienstverlening aan het onderwijs. Hierbij ook horeca en massage activiteiten, maar vooral vele vormen van hoogwaardige dienstverlening. In onze hoogtij dagen werk weken van zeven dagen, met dagen van twaalf tot zestien uur. Wat overigens samen met onze 200 medewerkers/sters een heel mooie periode van ons leven is geweest.

Daarnaast was er wel wekelijks één moment van rust. Namelijk donderdagmiddag tussen 16.00 en 22.30 uur. De telefoon ging uit en wij vonden onze ontspanning in een sauna accommodatie. Tel daarbij op een 25 tal jaren actief te zijn geweest in en om organisaties rondom zwembaden en de kiem van De Zoutbron was gezaaid.

Eind 2019 was deze manier leven over voor ons en hebben wij een aantal maanden bedenktijd genomen voor we deze keuze hebben gemaakt. We besloten een half jaar sabbatical op te nemen en met eigen handen te gaan bouwen aan een in verval geraakte sauna, b&b en massage accommodatie. Inzet een intiem, gezellig en huiselijk verblijf creëren. Het uiteindelijke einddoel de exploitatie van een kwalitatief juiste accommodatie waar wij onze dienstverlening op een heel andere manier en dag ritme aan te bieden aan onze toekomstige gasten.

 

Kleinschalig met een aantal medewerkers/sters om ons heen een leuke klantenkring opbouwen. Rust, ontspanning en genieten in een huiselijke omgeving en daarbij bediend willen worden door onze mogelijkheden.

Welkom in onze accommodatie waar uw wensen onze mogelijkheden zijn. Kom met uw vragen/ideeën en wij proberen waar mogelijk uw wensen in te vullen. Bij klachten zullen wij een luisterend oor zijn en mogelijke verbeteringen doorvoeren. Bij enthousiasme over wat wij bieden, zoek een luisterend oor bij uw vrienden, familie of kennissen, of zet een knallend review op onze site.

Graag staan wij u tot uw dienst.
Team De Zoutbron

Volg ons ook op social media