De Zoutbron

Actueel

Als eerste profiteren van kortingacties en op de hoogte blijven van het laatste nieuws in en om De Zoutbron? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Lieve gasten,Nog even en het jaar zit er op. Voor onze sauna, b&b en massage een bewogen jaar. Eigenlijk het eerste jaar waarop we volledig hebben kunnen draaien, voor zover je vier dagen in de week volledig kunt noemen.Wij danken natuurlijk al onze gasten voor...

Lees meer
Nieuwsbrief November

Nieuwsbrief November

Lieve gasten,Het einde van het jaar is in zicht. Uiteraard gaan we dat vieren met een mooie aanbieding.Verder treft u in deze mail onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen. Voor dit jaar valt het gunstig uit zodat veel van onze reguliere tijden gehandhaafd...

Lees meer
Nieuwsbrief Oktober

Nieuwsbrief Oktober

Lieve gasten,Het winterseizoen is begonnen in onze sauna en dat is te merken aan de gastenaantallen. Het is regelmatig drukker dan de afgelopen maanden. Fijne reacties, ook van nieuwe gasten!De afgelopen maand zijn er in de aanbieding veel tien badenkaarten gekocht en...

Lees meer
Nieuwsbrief September

Nieuwsbrief September

Lieve gasten,Na de vakantie gelijk twee weken minder weer, dus een gezellige drukte in sauna, b&b, massage De Zoutbron. Leuk om te zien hoe onze vaste gasten en vakantie gasten zich mengen onder elkaar.Inmiddels is de zomer weer terug en zullen we ongetwijfeld...

Lees meer
Nieuwsbrief Augustus

Nieuwsbrief Augustus

Vakantie bij De Zoutbron Voor alle duidelijkheid nog één keer: Vanaf maandag 7 augustus a.s. tot en met woensdag 23 augustus zijn wij gesloten. Op donderdag 24 augustus bent u weer van harte welkom vanaf 11.00 uur. Even terugkijken Uiteraard om al onze gasten een...

Lees meer
Nieuwsbrief Juli

Nieuwsbrief Juli

Zomer in Nederland!De zomer is nu echt in ons land. We merken het aan de gasten. Het restaurant wordt nagenoeg niet meer bezocht en meer en meer wordt er buiten op het terras en/of de ligstoelen gegeten en gedronken.Wij hebben de hottub verplaatst om het terras...

Lees meer
Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

ZomerDe zomer is in aantocht. Leuke weken achter de rug in de sauna rondom Pasen Hemelvaart en Pinksteren. Gelukkig weet u als gasten ons te vinden en beginnen de donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen aardig gevuld te raken. De energie prijzen gaan langzaam...

Lees meer
Nieuwsbrief Mei

Nieuwsbrief Mei

MoederdagWat is een beter cadeau om te geven aan je moeder dan een dagje ontspannen. Om het jou nog aantrekkelijker te maken hebben we een speciale moederdag aanbieding:25% verhoging bij aanschaf van een sauna cadeaubonWanneer je een cadeaubon aanschaft van 20 euro,...

Lees meer

Inmiddels zijn we al weer begin februari. Het is heerlijk om te zien dat onze gastenaantallen lekker door blijven lopen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Met name de week dat het echt vroor in Nederland was het leuk te zien hoeveel mensen er gebruik maakte van het gehakte wak in onze zwemvijver.

Eindejaarsnieuwsbrief December 2022

Het einde van 2022 is in zicht. De bomen staan overal inmiddels met lichtjes en de voorbereidingen voor het kerst diner zijn in volle gang. Voor sauna / b&b / massagesalon De Zoutbron tijd om achteruit te kijken en een korte blik naar voren te werpen.

Bedankt Voor Alle Reacties

Wat een leuke, mooie, creatieve en hier en daar ook functionele reacties mochten wij van jullie ontvangen n.a.v. onze vorige nieuwsbrief. Fijn gevoel dat zoveel gasten met ons meeleven in het gevecht tegen de energie prijzen. 

Het waren moeilijke weken vanaf Prinsjesdag. Het wachten op regelgeving voor de hoge energieprijzen van de overheid zonder iets te horen is heel lastig voor een onderneming/ondernemer. Maar goed het hoge woord is er uit en er wordt compensatie verleend. Helaas is dat niet genoeg om een sauna als de onze; “De Zoutbron”, ongestraft verder te laten gaan op de ingeslagen weg. Kortom we moeten een paar ingrijpende beslissingen nemen welke we hieronder proberen te verklaren.

“Energie” is het toverwoord bij alle media in Nederland, maar ook in de huiskamer en op de werkvloer. Uiteraard zijn wij als sauna/b&b/massage ook flink aan de beurt. Na corona is dit wederom een zorg waar we dagelijks mee moeten dealen. Gelukkig hebben wij voor ons zelf, maar zeker ook voor u heerlijke baden tot ons beschikking. 

Welkom gasten zo na de vakantie

Voor de meeste van jullie zit het er weer op. Een aantal gaat nog. Wij hebben jullie in ieder geval gemist, op de gasten na natuurlijk die heerlijk genoten hebben van wat onze sauna in zomertijden biedt! Rust, ruimte en streeploos zonnen.

Welkom gasten zo na de vakantie

Voor de meeste van jullie zit het er weer op. Een aantal gaat nog. Wij hebben jullie in ieder geval gemist, op de gasten na natuurlijk die heerlijk genoten hebben van wat onze sauna in zomertijden biedt! Rust, ruimte en streeploos zonnen.

Vakantietijd bij De Zoutbron

De vakantietijd is aangebroken. In de sauna zien we veel zonaanbidders die streeploos bruin willen worden. Onze tuin is daarbij uitstek de juiste plek voor. Overigens is een sauna gang ook heerlijk in deze tijd van het jaar, en niet te vergeten ons overheerlijke zoutwater zwembad.

De Zomer Is Aangebroken Bij De Zoutbron

De zomertijd is aangebroken. Veel mensen zijn extra vrij, gaan op vakantie of genieten volop van alles wat de zomer ons brengt.

Zomer bij de Zoutbron

Juni is begonnen, de bomen staan volop in blad en ook onze rietkraag voor het onderhoud van ons buitenbad staat er florissant bij. Het Hemelvaart weekend was gezellig druk in de B&B en ook in de sauna liep het goed. De massagesalon loopt goed. De verscheidenheid van massages slaat aan. Wilt u een massage, dan is reserveren gewenst dit om teleurstellingen te voorkomen.

Veranderende openingstijden bij de Zoutbron

Voor nu gaan we richting de vakantie maanden. Vorig jaar bleek dat de aantallen gasten dan prima in stand bleven. Echter de tijden dat men gaat sauneren in de zomer meer en meer verlegd werden naar einde middag en avond. Uiteraard is ons terras buiten op orde, de hot tub op temperatuur en de ligweide klaar voor gebruik. 

Binnenkort Bij De Zoutbron: Pakkingen

Het eerste (korte) kwartaal van dit jaar zit er al weer op. Wij zijn blij dat we u weer in grote getalen mogen verwelkomen. De energie prijzen daar gelaten, kunnen we zeggen dat de loop in ons gerenoveerde saunacomplex er aardig in begint te komen. Veel leuke reacties over de manier waarop we onze organisatie draaien en hier en daar een stukje juiste feedback en/of idee over hoe het nog beter kan. 

Lockdown voorbij

We mogen ‘allemaal‘ weer, de lock down is voor ons bedrijf geheel voorbij!!
Welkom, onze deuren staan wijd open en het team van De Zoutbron staat voor jullie klaar!

Regelmatig sauneren betekent in de praktijk “voorkomen”… en zoals het spreekwoord luid, voorkomen beter dan blussen.

Gelukkig is de wetenschap het laatste jaar er ook van overtuigd geraakt dat sauneren gezond is.

Valentijn Bij De Zoutbron

De kop is er af, de eerste week hebben we weer veel gasten mogen begroeten. Zowel voor de gasten als voor ons weer een heerlijk gevoel. Fijn te zien hoe mensen kunnen genieten van onze accommodatie.

We mogen weer

Hebben jullie ook weer zin in een heerlijk ontspannen bezoek aan de sauna? Wij staan met het hele team klaar om u te ontvangen en hebben er enorm veel zin in. De baden zijn gevuld, de sauna’s warm en alles is wel vier keer schoongemaakt de afgelopen periode. Ons reserveringsprogramma is inmiddels geopend en vanaf donderdag 27 januari 10.30 uur bent u weer van harte welkom!!

Saunadeuren voorlopig nog gesloten

Totaal onverwacht hebben wij een paar uur na de persconferentie van afgelopen vrijdag vernomen van het ministerie dat onze branche niet open mag. Sauna’s worden gelijk gesteld aan pretparken, cultuur en recreatie. Wederom een ander label op onze beroepsgroep, maar wel duidelijk, nog niet open.

Helaas Moeten We Weer Sluiten

Hier zijn we weer met een nieuwsbrief, eerder dan verwacht maar de boodschap hierin zal algemeen bekend zijn.

Wij moeten jullie weer een poosje missen en jullie ons. Maar bovenal moeten jullie onze sauna’s en massages weer een poosje missen. Vanaf vandaag zondag 19 december zullen wij tot nader order onze deuren sluiten!

De Zoutbron 1 Jaar Open

Precies een jaar geleden opende we de deuren van De Zoutbron (destijds Baoase van rust) en wat hebben we een jaar achter de rug!

Na de sauna flink verbouwd te hebben, mochten we 9 december de eerste gasten verwelkomen. Helaas van korte duur, want na een week moesten de deuren helaas weer dicht.

Nieuwe maatregelen bij De Zoutbron

Na de persconferentie twee weken geleden waren we verdrietig, na de persconferentie afgelopen week boos. Weer wordt er niet geluisterd naar onze branche, maar ook niet naar mensen binnen het O.M.T. die ons wel goed gezind zijn. Een sauna gang is gezond, zeker in onze kleinschalige maar complete accommodatie met zoutwater baden!

Ook maatregelen bij De Zoutbron

De overheid was 12 november duidelijk in zijn persconferentie. Met naam en toenaam werd de sauna genoemd en wij kunnen daar ondanks de wetenschap geen protest tegen indienen.

Betekent per saldo dat vanaf 13 november:
Onze sauna accommodatie sluit om 18.00 uur. Ons huiskamer restaurant sluit om 20.00 uur. Onze massage salon sluit om 18.00 uur. Onze B & B gewoon open blijft.

Herfstvakantie extra open

Het wordt drukker en drukker in ons complex. Het mindere weer is daar natuurlijk een oorzaak van, maar zeker ook het terugkeren van allerlei oude gezichten die de sauna van vroegere tijden kennen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en we hopen dat het de komende tijd zo blijft. Wel is het verstandig te reserveren, want we willen nu en in de toekomst teleurstelling natuurlijk voorkomen aan de balie. Nu gaat het allemaal nog rooster technisch, maar daar kan een eind aan komen.

Er Gaan Een Aantal Dingen Veranderen…

Wat zijn wij blij dat wij u weer mogen ontvangen als gast in onze (gerenoveerde) accommodatie. De manier waarop jullie ons laten weten hoe je na de Corona tijd toe bent aan een dagje/avond sauna is hartverwarmend. Maar met name ook wat jullie vinden van de manier waarop wij onze accommodatie hebben opgeknapt geeft ons een goed gevoel na een toch wel dramatisch Corona jaar voor ons bedrijf.

Bedankt Voor Jullie Overweldigende Reacties

Wat een overweldigende reacties en lieve kaartjes. appjes en mailtjes hebben wij de afgelopen dagen mogen ontvangen. Het is hartverwarmend. Ook het enthousiasme waarmee u ons bezoekt, wat zijn we blij weer voor u klaar te mogen staan. 

Openingsaanbieding 5 Juni

Vanaf zaterdag 5 juni gaat onze sauna eindelijk weer open en bent u als gast hartelijk welkom om te genieten van onze accommodatie. Eindelijk is de regering zo verstandig om ook ons de kans te geven te bewijzen dat het in onze branche “veilig” is.

Sorry Voor De Verwarring…

We hadden zo gehoopt 19 mei open te mogen, maar het bericht van de overheid bereikte ons gisteravond dat we toch pas in fase 3 van het openingsplan open mogen . We hadden zo gehoopt u al volgende week te mogen begroeten.

Hopelijk mogen we 9 juni a.s. onze voordeur weer wagenwijd open zetten voor onze sauna gasten. Zodra we meer nieuws hebben laten we u dit weten. Onze excuses voor deze vervelende verwarring.

Openingsaanbieding

Wat zijn we blij deze mailing naar u te mogen sturen!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk is het zover, vanaf 19 mei mogen wij weer open!

De overheid heeft de lock down voor ons bedrijf grotendeels vrij gegeven. Hierdoor kunnen wij u uitnodigen in onze gerenoveerde accommodatie. De sauna’s gaan aan, het zwembad is al maanden vol, maar nu gaat ook de temperatuur
omhoog.

Nieuwsbrief 4

Ook wij zijn blij gemaakt met de welbekende ……….. Mus. Maar die van ons is niet dood, nee we zijn springlevend. Helaas mag de sauna nog steeds niet open, maar vanuit onze organisatie (Vereniging Nederlandse Sauna en Welness Bedrijven) komt het bericht dat wij in de tweede groep zitten. Als het gaat zoals nu de prognoses bekend zijn betekent dit half mei open!
Laten we duimen.

Nieuwsbrief 3

Lieve gasten, Wat mag er wel!! We houden deze positieve leuze er in!! Zoals in de tweede nieuwsbrief afgesproken gaan wij niet meer zwart denken. Wij doen en denken mee met hetgeen we wel mogen van de overheid.

Nieuwsbrief 2

Hoewel beperkt is er toch een heel klein beetje lucht gegeven gisteravond op de persconferentie. Wat mogen we wel!!
Volgende week gaat onze massage salon open. Volgende week gaat onze B&B weer open. Helaas blijft de sauna grotendeels gesloten.

Nieuwsbrief 1

Duurt het jullie ook te lang, ons wel! Noodgedwongen dicht terwijl wij graag onze gasten ontvangen en onze gasten graag gebruik maken van onze accommodatie. In december zijn wij precies een week open geweest. Wij hebben met u afgesproken om zodra wij open mogen ons te melden. Toch leek het ons goed nu al vast wat van ons te laten horen.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl.?