De Zoutbron

Nieuwsbrieven

Als eerste profiteren van kortingacties en op de hoogte blijven van het laatste nieuws in en om De Zoutbron? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief 4

Ook wij zijn blij gemaakt met de welbekende ……….. Mus. Maar die van ons is niet dood, nee we zijn springlevend. Helaas mag de sauna nog steeds niet open, maar vanuit onze organisatie (Vereniging Nederlandse Sauna en Welness Bedrijven) komt het bericht dat wij in de tweede groep zitten. Als het gaat zoals nu de prognoses bekend zijn betekent dit half mei open!
Laten we duimen.

Nieuwsbrief 3

Lieve gasten, Wat mag er wel!! We houden deze positieve leuze er in!! Zoals in de tweede nieuwsbrief afgesproken gaan wij niet meer zwart denken. Wij doen en denken mee met hetgeen we wel mogen van de overheid.

Nieuwsbrief 2

Hoewel beperkt is er toch een heel klein beetje lucht gegeven gisteravond op de persconferentie. Wat mogen we wel!!
Volgende week gaat onze massage salon open. Volgende week gaat onze B&B weer open. Helaas blijft de sauna grotendeels gesloten.

Nieuwsbrief 1

Duurt het jullie ook te lang, ons wel! Noodgedwongen dicht terwijl wij graag onze gasten ontvangen en onze gasten graag gebruik maken van onze accommodatie. In december zijn wij precies een week open geweest. Wij hebben met u afgesproken om zodra wij open mogen ons te melden. Toch leek het ons goed nu al vast wat van ons te laten horen.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl.?