De Zoutbron

Massages

Massages worden al duizenden jaren gebruikt als een techniek om te ontspannen en te genezen. De Zoutbron biedt een scala aan massages aan. Verwen jezelf door een massage bij te boeken tijdens je saunabezoek of boek een sessie voor zomaar een keer!

Breussmassage (25 min)

De Breussmassage is een ontspannende en zachte rugmassage met als doel ontspanning geven in de spieren rondom de wervelkolom. Met deze massage kunnen tussenwervelschijfklachten, ischias, hernia en spit ongevaarlijk worden behandelt. Ook als ontspannende massage is dit heerlijk.

Vanaf €35

Klassieke massage (25 of 50 min)

Een Klassieke Massage of ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen die wij kennen. De massage is gericht op lichamelijk herstel en het geestelijk welbevinden. De massage maakt spieren los, het stimuleert de bloedcirculatie en werkt ontspannend met als resultaat stress – en pijnvermindering.

Vanaf €35

Voetreflexmassage (25 of 50min)

Een voetreflexmassage is een natuurlijke geneeswijze die gebaseerd is op de gedachte dat lichaam en geest een eenheid zijn, wanneer deze uit balans of verstoord zijn kan voetreflextherapie deze weer in evenwicht brengen.

Vanaf €35

Kruidenstempelmassage (25 of 50 min)

De kruidenstempelmassa is van oorsprong afkomstig uit Thailand. Kruidenstempels zijn stoffen bundeltjes waarin verschillende kruiden zijn samengevoegd. De kruidenstempels worden opgewarmd waardoor de geur van de kruiden vrij komt. De vrij gekomen aroma?s in combinatie met de warme kruidenstempels geeft een ontspannend, verwarmend en reinigend effect. Tijdens de kruidenstempelmassage wordt olie gebruikt.

Vanaf €37,50

Lymfedrainage massage (25 of 50 min)

Met langzame ritmische handbewegingen wordt de afvoer van het lymfevocht ondersteund. Het lymfestysteem heeft naast een zuiverende taak in de bloedsomloop ook een belangrijke functie in ons afweersysteem. Lymfedrainage helpt bij stress gerelateerde klachten, hormonale klachten, spierklachten en huidproblemen.

Vanaf €35

Hotstone massage (25 of 50 min)

De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme stenen op diverse plekken van het lichaam gelegd. Dit zorgt voor ontspanning in de spieren, maar stimuleert ook de afvoer van gifstoffen, de bloedcirculatie en de verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Vanaf €37,50

Shiatsumassage (25 of 50 min)

Deze massage verlicht fysieke en psychologische pijn zoals stress, spanning, spijsverteringsproblemen en spier- of gewrichtspijn. Bovendien zorgt een shiatsumassage ervoor dat je volledig ontspant en geeft je lichaam een gezonde boost.

Vanaf €35

De Zoutbron

Boek nu jouw massage

Zij gingen je voor

“Heerlijk geslapen in de geheel gerenoveerde bed and breakfast. Een goed bed in een complete kamer. Alles was netjes en schoon en het ontbijt was heerlijk. De vriendelijke eigenaar nam alle tijd voor ons terwijl hij druk aan het klussen was aan de sauna. We kunnen niet wachten tot we binnenkort de overnachting kunnen combineren met een dagje sauna.”

Martin

“Hele goede sfeer, gastvrij, mooie thema kamers met goede bedden. Wel de badkamer delen met andere gasten. Volgende keer genieten van de sauna. Ik kom zeker nog een keer terug.”

Ingrid

“We hebben een paar heerlijke nachten doorgebracht in de Bed & Breakfast. De bedden waren comfortabel, net als de douche (het is even wachten op het warme water – tip: kleed je eerst uit voordat je eronder stapt!). Het ontbijt was verrukkelijk. Daarnaast is Joan een goede gastheer en staat hij altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ook is het de moeite waard om de omgeving te ontdekken!”

Irma

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl.