De Zoutbron

Massages

Massages worden al duizenden jaren gebruikt als een techniek om te ontspannen en te genezen. De Zoutbron biedt een scala aan massages aan. Verwen jezelf door een massage bij te boeken tijdens je saunabezoek of boek een sessie voor zomaar een keer!

Breussmassage (25 min)

De Breussmassage is een ontspannende en zachte rugmassage met als doel ontspanning geven in de spieren rondom de wervelkolom. Met deze massage kunnen tussenwervelschijfklachten, ischias, hernia en spit ongevaarlijk worden behandelt. Ook als ontspannende massage is dit heerlijk.

25 min – €39,50

Klassieke massage (25 of 50 min)

Een Klassieke Massage of ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen die wij kennen. De massage is gericht op lichamelijk herstel en het geestelijk welbevinden. De massage maakt spieren los, het stimuleert de bloedcirculatie en werkt ontspannend met als resultaat stress – en pijnvermindering.

25 min – €35,00
50 min – €65,00

Voetreflexmassage (50 of 25 min)

Een voetreflexmassage is een natuurlijke geneeswijze die gebaseerd is op de gedachte dat lichaam en geest een eenheid zijn, wanneer deze uit balans of verstoord zijn kan voetreflextherapie deze weer in evenwicht brengen. Standaard is deze massage 50 minuten, je kunt ook een verkorte massage van 25 minuten boeken.

50 min – €65,00
25 min – €39,50

Kruidenstempelmassage (50 min)

De kruidenstempelmassa is van oorsprong afkomstig uit Thailand. Kruidenstempels zijn stoffen bundeltjes waarin verschillende kruiden zijn samengevoegd. De kruidenstempels worden opgewarmd waardoor de geur van de kruiden vrij komt. De vrij gekomen aroma?s in combinatie met de warme kruidenstempels geeft een ontspannend, verwarmend en reinigend effect. Tijdens de kruidenstempelmassage wordt olie gebruikt.

50 min – €75,00

Lymfedrainage massage (25 of 50 min)

Met langzame ritmische handbewegingen wordt de afvoer van het lymfevocht ondersteund. Het lymfestysteem heeft naast een zuiverende taak in de bloedsomloop ook een belangrijke functie in ons afweersysteem. Lymfedrainage helpt bij stress gerelateerde klachten, hormonale klachten, spierklachten en huidproblemen.

25 minuten € 39,50
50 minuten € 75,00

Dit is voorlopig alleen te boeken in het weekend.

Hotstone massage (50 min)

De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme stenen op diverse plekken van het lichaam gelegd. Dit zorgt voor ontspanning in de spieren, maar stimuleert ook de afvoer van gifstoffen, de bloedcirculatie en de verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

50 minuten €75,00

Shiatsumassage (50 min)

Deze massage verlicht fysieke en psychologische pijn zoals stress, spanning, spijsverteringsproblemen en spier- of gewrichtspijn. Bovendien zorgt een shiatsumassage ervoor dat je volledig ontspant en geeft je lichaam een gezonde boost.

50 minuten € 75,00

Body pakking Dennen of Honing

Uw gehele lichaam wordt ingesmeerd met een verzorgende pakking naar keus (dennen of honing). Met folie wordt u ingepakt en aangenaam toegedekt om het intrekken te versnellen. Een pakking geeft uw lichaam o.a. weer nieuwe energie en verstevigd de huid.

• U kunt kiezen voor een totaal pakket douche, scrubben, pakking, douche en bodylotion, dit kost u € 125,00
• U kunt kiezen om de pakking te doen, douche en bodylotion, dit kost u
€ 110,00 (u dient zelf vooraf te scrubben)
• U kunt kiezen om te douchen, scrubben, pakking en douchen, dit kost u € 110,00 (na afloopt wordt de bodylotion niet in gemasseerd en dient u dit zelf mee te nemen)
• U kunt kiezen om alleen de pakking te doen en te douchen na afloop, dit kost u
€ 95,00

Dit is voorlopig alleen te boeken in het weekend.

De Zoutbron

Boek nu jouw massage

Zij gingen je voor

Heerlijk kleinschalig saunacomplex met een prima Bed & Breakfast. We zijn zeer gastvrij ontvangen en na een heerlijke dag sauna lekker blijven slapen. Alles was echt goed, het eten, de bediening en ook de massages zijn een echte aanrader. Wij komen zeker terug.

Emile

“verbaasd over hoe mooi het geworden is, gastvrij gevoel, we komen zeker terug!

MB

Weer een heerlijke relax dag.
Alles weer prima verzorgd!
Er hangt een heerlijk “sfeer” In deze sauna. Super ontspannend 😇👍

Richard

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl.