De Zoutbron

Bed & Breakfast

Sluit jouw saunadag goed af en verblijf in onze Bed&Breakfast die je gemakkelijk binnen door kan bereiken. De drie verschillende themakamers zijn van alle gemakken voorzien. De kamerse vormen ook een perfecte uitvalbasis na een dagje wandelen in de Friese omgeving of een dag shoppen in Leeuwarden.

Kamers

Gezamelijke badkamer

Gasten

Kamer Aarde

Bereid je voor op een nieuw avontuur, want in onze bed&breakfast-kamer slaap je in een echte jungle.

Gelukkig wel eentje die van alle gemakken is voorzien: twee comfortabele eenpersoonsbedden, een eigen wastafel, een grote kapstok en een televisie met vele zenders.

Geniet van een kop koffie of thee op de kamer en maak gebruik van de toiletten en douche op nog geen drie meter afstand van de kamer. ‘S Ochtends staat een heerlijk ontbijt klaar in ons huiskamer restaurant. Na het uitchecken kunt u tot vertrek nog heerlijk gebruik maken van het zwembad en douchevoorzieningen van de sauna. Of gewoon nog een dagje sauna bij boeken!

€65 per nacht*

Dit bedrag is exclusief ontbijt. Tijdens het reserveren heeft u de mogelijkheid om een ontbijt bij te boeken tegen een kleine meerprijs.

Kamer Lucht

Kom tot rust in onze bed&breakfastkamer die volledig in het teken staat van lucht.

Anders dan onze andere 2 kamers heeft deze uitzicht op het buitenbad van onze sauna. Dichterbij ontspanning kan haast niet!

De kamer heeft comfortabele bedden, een eigen wasbak, een grote kapstok, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een televisie met vele zenders.

€65 per nacht*

Dit bedrag is exclusief ontbijt. Tijdens het reserveren heeft u de mogelijkheid om een ontbijt bij te boeken tegen een kleine meerprijs.

Kamer Water

Kom tot rust in deze ware onderwaterwereld. Deze kamer is van alle gemakken voorzien. Comfortabele bedden, een wastafeltje, een televisie, een waterkoker, een koffiezetapparaat en genoeg kastruimte om je persoonlijke spullen in op te bergen. De gezamelijke toiletten en douche zijn op nog geen vijf meter afstand van de kamer.

Trek je terug in deze onderwaterwereld en tel voor het slapen gaan tientallen visjes in plaats van schaapjes.

€65 per nacht*

Dit bedrag is exclusief ontbijt. Tijdens het reserveren heeft u de mogelijkheid om een ontbijt bij te boeken tegen een kleine meerprijs.

De Zoutbron

Boek nu jouw kamer

Inchecken/ uitchecken

Vanaf 13.00 uur kun je inchecken bij onze receptie. Eerder die dag al genieten van de sauna? Laat het ons weten, dan houden we hier rekening mee.

De uiterlijke uitchecktijd is 11.00 uur.

Huisdieren

Bij De Zoutbron zijn huisdieren niet toegestaan.

Gratis wifi

Door heel het complex is gratis wifi beschikbaar. Vanwege de privacy van onze gasten zijn mobiele telefoons echter niet toegestaan in de sauna, op het buitenterrein en in het huiskamerrestaurant.

Zij gingen je voor

Weer een heerlijk dag gehad met een prima BB en een fantastIsch
Ontbijt. Bedankt team de Zoutbron👍

Jos

“3 weken geleden met mijn zus een nacht doorgebracht in de kamer lucht, we hebben redelijk geslapen, maar dat lag aan het hele slechte weer.
heerlijk gezwommen in het zoutwaterbad
en daarna aan het uitgebreide ontbijt, dat was heel goed verzorgd .Met dank aan de enthousiaste eigenaar.

Antje

“We hebben een paar heerlijke nachten doorgebracht in de Bed & Breakfast. De bedden waren comfortabel, net als de douche (het is even wachten op het warme water – tip: kleed je eerst uit voordat je eronder stapt!). Het ontbijt was verrukkelijk. Daarnaast is Joan een goede gastheer en staat hij altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ook is het de moeite waard om de omgeving te ontdekken!”

Irma

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl