De Zoutbron

Acties

Voordelig genieten in onze accommodatie in hartje Friesland? Hieronder vind je de lopende acties. 

Zaterdagactie juli

De gehele maand juli wanneer u op zaterdag een dagje sauna wilt inclusief een overnachting in onze B&B betaald u uitsluitend de B&B kamer en is de entree voor de sauna gratis. Kortom de hele zaterdag kunt u dan “gratis” verblijven in ons complex. Zondagmorgen serveren wij bij mooi weer een uitgebreid ontbijt op ons terras alwaar u relaxt uit kijkt over het Friese polderlandschap.

Normaliter kost dit arrangement € 97,50, in de maand juli op zaterdag slechts € 75,00

Reserveren kan via info@dezoutbron.nl

Zaterdagactie augustus

De hele maand augustus wanneer u op zaterdag de hele dag komt sauneren bieden wij u een heerlijk glas roze inclusief knabbeltje aan in onze hot tub. Heerlijk genieten in de zon en alles om je heen vergeten. 

Reserveren kan via info@dezoutbron.nl

De Zoutbron

Een actie boeken??

Zij gingen je voor

“Heerlijk geslapen in de geheel gerenoveerde bed and breakfast. Een goed bed in een complete kamer. Alles was netjes en schoon en het ontbijt was heerlijk. De vriendelijke eigenaar nam alle tijd voor ons terwijl hij druk aan het klussen was aan de sauna. We kunnen niet wachten tot we binnenkort de overnachting kunnen combineren met een dagje sauna.”

Martin

“Hele goede sfeer, gastvrij, mooie thema kamers met goede bedden. Wel de badkamer delen met andere gasten. Volgende keer genieten van de sauna. Ik kom zeker nog een keer terug.”

Ingrid

“We hebben een paar heerlijke nachten doorgebracht in de Bed & Breakfast. De bedden waren comfortabel, net als de douche (het is even wachten op het warme water – tip: kleed je eerst uit voordat je eronder stapt!). Het ontbijt was verrukkelijk. Daarnaast is Joan een goede gastheer en staat hij altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ook is het de moeite waard om de omgeving te ontdekken!”

Irma

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op via 051-8853206 of info@dezoutbron.nl.?