Nieuwsbrief November

Lieve gasten,
Het einde van het jaar is in zicht. Uiteraard gaan we dat vieren met een mooie aanbieding.

Verder treft u in deze mail onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen. Voor dit jaar valt het gunstig uit zodat veel van onze reguliere tijden gehandhaafd kunnen blijven. Daarnaast hebben wij enthousiasme rondom onze massage salon.

Een aantal zaken welke op stapel staan zijn de heroriëntatie om op woensdagen weer open te gaan. De gastenaantallen op de donderdagen beginnen op te lopen. Zodra we deze beweging op de andere dagen ook zien gebeuren zal de beslissing gauw genomen zijn. Daarnaast (en dat is een wat negatiever onderwerp) zullen we op 1 januari ook onze tarieven moeten heroverwegen. Sinds de Corona is ons sauna entree tarief niet aangepast. Dat was tijdens de Corona (open/dicht) ook niet nodig. Nu we inmiddels bijna 2 jaar verder zijn zien we dat de kosten van alle diensten van toeleveranciers die noodzakelijk zijn hout/geuren/onderhoud/schoonmaak/installatie/etc.) met sprongen omhoog zijn gaan. Daarnaast zijn de salarissen van onze medewerkers/sters ook gestegen en betekent dit per 1 januari 2024 dat we er aan zullen moeten geloven. We proberen het zo te faciliteren dat het binnen de perken blijft, maar er is helaas geen ontkomen aan.
KERST EN OUD/NIEUW OPENINGSTIJDEN
Kerstavond zondag 24 december sluiten wij om 17.00 uur onze accommodatie

Oudjaaravond zondag 31 december sluiten wij ook om 17.00 uur onze accommodatie
AANBIEDING
Gasten die op zaterdag 23, zondag 24, zaterdag 30 en zondag 31 december komen sauneren ontvangen na afloop een heerlijke attentie. Graag wel reserveren om te voorkomen dat we u moeten teleurstellen.

Gasten die tussen zaterdag 24 en zondag 31 december digitaal een 10 badenkaart bestellen en betalen ontvangen een cadeau bon voor een 11e sauna entree.
Reserveer nu >
MASSAGES
We merken dat er een enorme toename is van massages in onze salon. Onze ervaren masseuses zijn daar erg blij mee. Zowel de heerlijke klassieke ontspanningsmassage als de hotstone massage zijn populair. Maar we zien ook de vraag naar onze lymphe drainage-, de breus-, de shiatsu-, en de voetreflex massage toenemen. Een advies van ons naar u als gast om teleurstelling te voorkomen, massages graag reserveren!
Het zij via de site (www.dezoutbron.nl), het zij via de mail (info@dezoutbron.nl), het zij via de telefoon 0518-853206.
VERHOGING ENTREE TARIEVEN per 1 Januari a.s.
* € 19,75 wordt € 22,50 voor 4 uur sauneren

* € 24,75 wordt € 27,50 voor 6 uur sauneren

* € 29,75 wordt € 32,50 voor de hele dag sauneren

* 10 badenkaart voor 4 uur gaat van € 175,00 naar € 197,50

* 10 badenkaart voor 6 uur gaat van € 200,00 naar € 225,00

* 10 badenkaart voor hele dag gaat van € 250,00 naar € 275,00

Uiteraard zijn alle huidige 10 badenkaarten gewoon geldig en wordt daarvoor geen extra bijdrage gevraagd na 1 januari!

Wij zijn aan het overwegen om de energietoeslag per 1 februari 2024 te laten vervallen, hier gaan wij onderzoek naar doen. Komen hierop terug in de volgende nieuwsbrief.
Tot zoverTeam De Zoutbron