Nieuwsbrief Oktober

Lieve gasten,
Het winterseizoen is begonnen in onze sauna en dat is te merken aan de gastenaantallen. Het is regelmatig drukker dan de afgelopen maanden. Fijne reacties, ook van nieuwe gasten!
De afgelopen maand zijn er in de aanbieding veel tien badenkaarten gekocht en de persoonlijke half jaar onbeperkt entree kaarten zijn inmiddels ook in omloop. De verwarming van het bubbelbad heeft eindelijk zijn nieuwe warmtewisselaar zodat we daar ook de temperatuur kunnen bieden welke we nodig vinden. Kortom het team van de Zoutbron heeft er zin in en staat voor u klaar.
Herfstvakantie
In de herfstvakantie gaan we ook op maandag open. Dus wie zin heeft om op een andere dag te sauneren dan de normale openingstijden is van harte welkom.
Op maandag 23 oktober zijn wij EXTRA geopend van 11.00 tot 22.00 uur
Reserveer nu >
Menukaarten
De menukaarten zijn aangepast. Er zijn wederom een aantal vegetarische gerechten bijgekomen, maar ook een aantal verwijderd. Met name het Mediteaanse Groente Potje bijvoorbeeld  is een heerlijke toevoeging op onze menukaart.
Schilder
De voorkant van de Sauna en de B&B worden de komende weken geschilderd. Daar ligt/lag nog een stukje achterstallig onderhoud wat nu wordt recht getrokken door het goed en grondig aan te pakken.
Energie
Er wordt door de vrienden van De Zoutbron gewerkt aan een zonneboiler welke de huidige gasboiler voor het verwarmen van de douches moet gaan vervangen. Daarnaast hebben we de beschikking gekregen over een warmte terugwin installatie. Deze kan het zwembadwater voordat dit het riool in gaat ontdoen van warmte. Deze kunnen wij vervolgens weer gebruiken voor het zwembad. Kortom we blijven op weg naar een energie zuinige sauna in Vrouwenparochie.
De obligaties om dit project te ondersteunen kunt u verkrijgen bij de receptie of via een mailtje naar vriendenvan@dezoutbron.nl.
Ook kunt u vanaf nu een zonnepaneel adopteren als u dat wenst.
Tot zoverTeam De Zoutbron