Nieuwsbrief September

Lieve gasten,
Na de vakantie gelijk twee weken minder weer, dus een gezellige drukte in sauna, b&b, massage De Zoutbron. Leuk om te zien hoe onze vaste gasten en vakantie gasten zich mengen onder elkaar.
Inmiddels is de zomer weer terug en zullen we ongetwijfeld richting herfst gaan. Dat betekent ook meer gasten die regelmatig komen sauneren. We hebben daarvoor een mooie aanbieding op onze 10 baden kaarten.
Er is wat wisseling geweest in medewerkers/sters, maar ook daar komt de stabiliteit weer terug. Wel zoeken we nog steeds een aantal mensen, dus als je zelf of anderen kent die het leuk vinden om ons team te komen versterken, hou de socials in de gaten!
Verder hopen wij dat het een gezellig winterseizoen gaat worden met veel tevreden gasten.
Het team van De Zoutbron staat voor u klaar!
Aanbieding in de maand september
Tot 1 oktober kunt u onder speciale voorwaarden onze 10 baden kaarten kopen. Deze zijn extra voordelig op dit moment.
Bij aankoop van een 10 badenkaart krijg je de 11e cadeau in de vorm van een cadeaubon. Deze kan je zelf gebruiken, of aan iemand cadeau geven. Wij pakken deze laatste netjes als geschenk in.
Jouw voordeel: Stel je koopt een 10 badenkaart voor 6 uur sauneren. Deze kost dan € 200,00. Je krijgt hiervoor 11 keer entree wat € 18,18 per keer is. Normaliter is entree € 24,75. Scheelt per keer aan sauna entree toch € 6,57
Bestel een 10 badenkaart >
Massage kaart
Wist u dat onze masseuses allemaal gespecialiseerde ervaren medewerkers/sters zijn. Om die reden kunnen wij een scala aan massages aanbieden in onze massage salon. Geen onervaren masseur die even een massage doet, nee geschoold en ervaren mensen.Klassieke massageHotstone massageKruidenstempel massageVoetreflex massageShiatsuLymphe drainageBreuss massagePakkingen in diverse varianten
Kortom een scala aan mogelijkheden om u van dienst te zijn. Het team van De Zoutbron staat voor u klaar.
Zonneboiler
In het kader van de energie transitie zullen wij de komende maanden onze boilers voor de douche vervangen voor zonneboilers. U zult hier als gast geen last/hinder van ondervinden. Wel is het leuk om hier te vermelden dat deze betaald wordt met geld van de obligaties welke we uitgeven. Wilt u ook mee doen met onze energie transitie, informeer er naar bij de balie.
Afgelopen week kwam er een nieuw idee van een gast binnen. Hij wilde graag een zonnepaneel adopteren/betalen op ons dak. De creativiteit van de vrienden van De Zoutbron zal uiteindelijk leiden tot een energie neutrale accommodatie.
Het team van De Zoutbron staat altijd voor u klaar.