Nieuwsbrief Augustus

Vakantie bij De Zoutbron

Voor alle duidelijkheid nog één keer:

Vanaf maandag 7 augustus a.s. tot en met woensdag 23 augustus zijn wij gesloten. Op donderdag 24 augustus bent u weer van harte welkom vanaf 11.00 uur.

Even terugkijken

Uiteraard om al onze gasten een fijne vakantie toe te wensen. Te bedanken voor het afgelopen jaar en alvast de aanbieding van na de vakantie te laten horen.

We komen uit moeilijke (Corona/Energie crisis) tijden vandaan en zijn daarom zeer verheugd te zien dat ons gastenbestand alle weken nog groeit. Veel van onze gasten vinden het fijn om periodiek hun lichaam tot rust te laten komen bij ons en wij waarderen het dat ons team dat mag ondersteunen. Zowel onze masseuses, onze gastvrouwen/heren, maar ook onze kok en schoonmaakmedewerker/sters zijn hier een gelukkig onderdeel van.

Het afgelopen jaar hebben we ook “De vrienden van De Zoutbron” opgericht. Enerzijds informeel, anderzijds een officiële klankbord mogelijkheid voor ons. Ben je nog geen lid, mail naar vriendenvan@dezoutbron.nl en je wordt geïnformeerd.

Expiriment

Op verzoek van een aantal gasten willen wij bij wijze van een experiment de half jaar kaarten invoeren. Deze komen op naam te staan en geven een onbeperkte gratis toegang tot onze accommodatie voor diegene die deze kaart koopt. De kaart is niet overdraagbaar.

De kaart gaat € 475,00 kosten!

10 badenkaart

Vanaf de vakantie 23 augustus tot 1 oktober a.s. zijn al onze 10 badenkaarten in de aanbieding. Bij aankoop van een 10 badenkaart krijg je de 11e cadeau in de vorm van een cadeaubon. Deze kan je zelf gebruiken, of aan iemand cadeau geven. Wij pakken deze laatste netjes als geschenk in.

Voordeel: Stel je koopt een 10 badenkaart voor 6 uur sauneren. Deze kost dan € 200,00. Je krijgt hiervoor 11 keer entree wat € 18,18 per keer is. Normaliter is entree € 24,75. Scheelt per keer aan sauna entree toch € 6,57

Bestel een 10 badenkaart >

Obligaties

Voor de gasten die nog niet op de hoogte zijn. We zijn onze sauna energie neutraal aan het maken. Daarvoor worden forse investeringen gedaan en om die te financieren geven wij obligaties uit. Je kunt mee doen met dit project door er één te kopen. Binnen vijf jaar wordt deze door de notaris weer uitgeloot en dan ontvang je je volledige geld weer terug. In plaats van rente geven wij van koffie/appelgebak tot maandentree gratis afhankelijk van het bedrag van inleg. Heb je geld liggen en zie je dit doel zitten, of heb je vrienden of zakenpartners? Eén mailtje naar vriendenvan@dezoutbron.nl is voldoende en wij nemen contact met je op.

Een fijne vakantie..

Rest ons al onze gasten een hele fijne vakantie toe te wensen. Geniet van alles waarvan je genieten kunt. Wij gaan in de eerste week van de vakantie de grote schoonmaak doen. Op 24 augustus vanaf 11.00 uur staat het team van De Zoutbron weer voor jullie klaar.