Nieuwsbrief Juli

Zomer in Nederland!
De zomer is nu echt in ons land. We merken het aan de gasten. Het restaurant wordt nagenoeg niet meer bezocht en meer en meer wordt er buiten op het terras en/of de ligstoelen gegeten en gedronken.

Wij hebben de hottub verplaatst om het terras “rookvrij” te krijgen. De nieuwe plek slaat dermate aan dat het bijna dringen is voor de hottub. Betekent dat we ook bezig zijn met dit buiten gedeelte van ons complex wat meer aan te kleden. Naast de zonneligbedden zullen we ook wat tafeltjes en stoelen toevoegen. Er komen wat vrolijke parasols en een aantal extra plantenbakken. Hiermee creëren we op het plein meer en meer hoekjes waar het heerlijk toeven is tussen de sauna gangen door, of gewoon heerlijk als gast om te zonnen. Uiteindelijk komen er ook wat oude landbouw instrumenten te staan. Inmiddels staat er een handzaaimachine en ook de paardenploeg is onderweg.

De steiger zal de komende week verdwijnen aan de achterkant van ons pand. We zijn klaar met het isoleren van het gedeelte tussen de receptie en de kleedkamer. Afdeling style en design heeft inmiddels haar ideeën er op los gelaten en de verf, het behang en de verlichting zijn besteld. Lang verhaal kort, er wordt van alles gedaan om het nog gezelliger en sfeervoller voor u te maken met oog en aanleiding voor isolatie.

Zo zijn we ook begonnen met de voorzijde van ons pand. De geblindeerde ramen bij het zwembad worden volledig dichtgezet met isolatie. Daarna komen er prachtig foto’s op ons pand zodat binnen, buiten gepresenteerd wordt. Zodra deze klus klaar is komen de foto’s vanzelf, of u kunt ze live aanschouwen wanneer u uw auto op het parkeerterrein parkeert.
Kom langs en ervaar wat er vernieuwd is >
Vriend worden van
Nog steeds kunt u “Vriend worden van Sauna de Zoutbron”. Heeft u ideeën, wilt u fysiek meewerken, of wilt u in duurzame energie investeren. Onze sauna complex is kleinschalig, knus, maar overcompleet. Schroom niet mail ons op vriendenvan@dezoutbron.nl
Vakantie
Sauna de Zoutbron is wegens vakantie gesloten van 7 tot en met 23 augustus. Vanaf 24 augustus staan wij met ons team weer fris en fruitig voor u klaar.
Zomer aanbieding
Vanaf 1 juli tot onze zomersluiting. “Joost”ijs (3 bollen vanille ijs, vers fruit en slagroom) van € 6,95 voor slechts € 4,95
Kom langs >
Obligaties
Wilt u investeren in het energie neutraal maken van ons sauna complex? Investeer in De Zoutbron obligaties. Uw geld komt gegarandeerd binnen 5 jaar terug dmv uitloting. In plaats van rente ontvangt u gratis sauna entree gedurende een periode (afhankelijk van het beschikbaar gestelde bedrag).
Wist u dat..
Dat ons sauna complex, restaurant, of buitenterrein ook op maandag/dinsdag/woensdag af te huren is voor speciale gelegenheden. Informeer via info@dezoutbron.nl