Nieuwsbrief Juni

Zomer
De zomer is in aantocht. Leuke weken achter de rug in de sauna rondom Pasen Hemelvaart en Pinksteren. Gelukkig weet u als gasten ons te vinden en beginnen de donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen aardig gevuld te raken. De energie prijzen gaan langzaam maar zeker om laag en er wordt nagedacht om van de winter de woensdag misschien ook weer open te gaan. Kortom we gaan op een positievere manier de zomer in dan de afgelopen twee jaar. Nu alles lekker groen is is het heerlijk toeven in onze tuin en/of op het terras. 
De hottub buiten is een gewild bassin. Met name aan het eind van de middag/begin van de avond met een rosé of witte wijn. Heerlijk ontspannen met de hoofdletter “O”.
Denkt u er aan dat onze sauna van 3 tot 20 augustus gesloten is vanwege vakantie! Het zou zonde zijn wanneer u voor een vaste deur komt te staan. Maar tot die tijd bent u uiteraard van harte welkom voor vier uur, zes uur en/of gewoon een hele dag sauneren. Massage en b&b graag vooraf reserveren:
Nu reserveren >
Generator Turkse Stoombad
Inmiddels is de nieuwe generator ingesteld en werkt optimaal. Veel gasten zijn enthousiast en met name het zelf aansturen van de stoom bij binnen lopen van het Turkse stoombad is aangenaam. Naast onze zoutwater baden is deze uniek voor uw luchtwegen. Na een stoombad heerlijk dobberen in ons zwembad en zoute lucht in ademen is gezond voor luchtwegen en longen. Niet alleen tegen allerlei huidaandoeningen, ook astma, bronchitis en niet te vergeten pollen en/of hooikoorts. Naast de heerlijke ontspanning ook nog eens gezond.
Obligaties
Voor iederéén die het nog niet weet. We zijn onze sauna accommodatie aan het ombouwen naar energie neutraal. Hiervoor geven we obligaties uit met een aardige geste op de entree kosten in onze sauna. 
De obligaties worden uitgeloot binnen 5 jaar van de opbrengst van de bezuiniging op onze energie rekening. Vraag er naar bij de receptie en/of via de mail vriendenvan@dezoutbron.nl
2e kwartaal (nog 3 weken) op zaterdag
Onze aanbieding geldt in het hele 2e kwartaal, dus ook de komende zaterdagen in juni. U mag met twee personen naar binnen voor de prijs van één. Zowel losse gasten als gasten met een tien baden kaart kunnen hiervan gebruik maken. Uiteraard bent u welkom op de zaterdagen tussen 11.00 en 22.00 uur.