Nieuwsbrief Mei


Moederdag
Wat is een beter cadeau om te geven aan je moeder dan een dagje ontspannen. Om het jou nog aantrekkelijker te maken hebben we een speciale moederdag aanbieding:

25% verhoging bij aanschaf van een sauna cadeaubon

Wanneer je een cadeaubon aanschaft van 20 euro, sturen we je een cadeaubon van 25 euro toe. Je kunt een cadeaubon op maat bestellen middels een reactie op deze mail.
Last van pollen?
Niet alleen zijn onze zoutwaterbaden gezond voor je huid. Maar ook je luchtwegen, longen en diverse andere aandoeningen verdwijnen na een aantal zoutbaden sessies.
Wist je dat het inhaleren van zoutwaterdamp ook werkt tegen pollen? Kortom onze sauna accommodatie is meer dan sauneren alleen!
Lente kriebels
Elke zaterdag in het 2e kwartaal van 2023 hebben wij gratis entree voor de 2e gast wanneer u met twee of meer mensen komt sauneren. Dit is zowel voor de hele dag, het zes uurs tarief als het vier uurs. Zelfs voor mensen met een 10 badenkaart kunnen hiervan gebruik maken. Kortom, zaterdag is voordelig sauneren bij De Zoutbron.Streeploos bruinWil je streeploos bruin? Weet dat er volop mogelijkheden zijn bij ons in de tuin en op het terras. Er wordt voor uw natje en droogje gezorgd, de ligbedden liggen heerlijk en onze buiten stortdouche kan tussentijds gebruikt worden voor een heerlijke afkoeling!
Verbouwingsactiviteiten
In verband met enige energie zuinige (isolatie) aanpassingen aan ons pand zullen er de komende tijd af en toe bouwkundige activiteiten worden ontplooid. Hoewel tijdens deze activiteiten de accommodatie gewoon beschikbaar is kan het lichte overlast met zich meebrengen. Mocht dit het geval zijn, laat het ons weten en wij gaan er nog meer rekening mee houden.

Wordt vriend van de Zoutbron!
Wil je fysiek je handen uit de mouwen steken. Wil je administratieve ondersteuning bieden. Wil je financiële bijdragen aan de energie transitie van ons sauna complex? Meldt je aan bij vriendenvan@dezoutbron.nl
12 of 13 mei fysiek aan de slag met isolerende maatregelen? vriendenvan@dezoutbron.nlObligaties kopen voor onze energie transitie? vriendenvan@dezoutbron.nl

Vernieuwingen!
Onze technische installatie is voorzien van een aantal moderne computer gestuurde systemen. Hierdoor is de regulering van onze baden nog beter beheersbaar.Ons bronbemalingssysteem is voorzien van nieuwe sproeiers en we hebben 2000 kilo ijzerhoudende substantie verwijderd uit de vaten. Hiervoor is uiteraard nieuwe terug gestort.

Ons Turks stoombad is voorzien van een nieuwe generator. Deze is energie zuiniger en veel vriendelijker voor u als gast. Wanneer u ons stoombad betreedt kunt u zelfstandig de stoom generator activeren!

We hebben een bomenhaag (coniferen) laten plaatsen achter onze oude schutting langs de totale lengte van ons grasveld. De schutting wordt volgend jaar vervangen en tevens enige meters naar achteren geplaatst omdat daar onze erfgrens ligt. Hierdoor zal onze tuin/zonneweide worden uitgebreid.

Wij zijn blij met deze verbeteringen en blijven doorgaan om onze sauna qua techniek te voorzien van de modernste snufjes. Zeker als het om vervanging gaat.
Het team van De Zoutbron staat voor jullie klaar!